Kosovska Mitrovica: Dve osobe povređene u pucnjavi

Izvor: B92, 24.Jan.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Dve osobe povređene u pucnjavi

Dve osobe povređene su večeras oko 21.20 sati u pucnjavi u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Mladić srpske nacionalnosti S. Č. teško je povređen, dok je lakše povrede zadobio 21. godišnji A.K, rečeno je Tanjugu u bolnici u ovom gradu.

Direktor Zdravstvenog centra dr Milan Ivanović izjavio je Tanjugu da je S.Č. upucan u grudi i stomak i da je u toku operacija.

Drugi mladić koji je zadobio povrede, A.K. smešten je u šok sobu, povređen je od rikošeta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u predelu grudi i stabilno je, rekao je Ivanović.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojic izjavio je Tanjugu da policija obavlja uviđaj u ulici Kralja Petra i da nema drugih detalja osim da su dve osobe povređene.

Bojić je naveo da policija uzima izjave od mogućih očevidaca.

Pucnjava se dogodila preko puta diskonta "Vrbas" u centralnoj ulici u Kosovoskoj Mitrovici. Na licu mesta nalaze se pripadnici kosovske policije i očekuju se specijalizovane jedinice koje ce obaviti uviđaj.

Na licu mesta su i pripadnici italijanskog Kfora, karabinjeri.

Ovaj deo ulice, koji se koristi kao šetalište, bio je zatvoren za pešake posle incidenta.

Za sada se ne zna motiv sukoba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava u Kosovskoj Mitrovici, dvoje povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2016

Dve osobe ranjene su u nedelju oko 21.20 sati u pucnjavi u severnom delu Kosovske Mitrovice. Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da policija obavlja uviđaj u Ulici Kralja Petra i da nema drugih detalja osim da su dve osobe ranjene...Bojić je Tanjugu rekao da policija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.