Kosovo ublažilo mere u borbi protiv pandemije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Feb.2022, 19:09

Kosovo ublažilo mere u borbi protiv pandemije

Vlada Kosova je u petak olakšala mere u borbi protiv pandemije korona, pa tako više nisu potrebne tri doze vakcine za ulazak na teritoriju Kosova već samo dve ili negativan PCR test. Ministar zdravlja Rifat Ljatifi je izjavio da je doneta odluka da se mere postepeno ublažavaju ali da cilj ostaje isti, odnosno da se radi na usporavanju širenja infekcije. Prema novim merama, obavezno je nošenje maski, dok je kretanje građana zabranjeno od ponoći do pet sati ujutru. Do sada je zabrana...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

UBLAŽENE MERE NA KOSMETU Policijski čas skraćen, ulazak u zemlju moguć uz vakcinu

Izvor: Blic, 05.Feb.2022, 01:03

Vlada privremenih prištinskih institucija odlučila je danas da delimično ublaži mere protiv širenja korona virusa, pa je policijski čas skraćen, a ulazak na Kosovo i Metohijiu moguć je sa dve primljene doze vakcine protiv kovida-19.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.