“Kosovo je tvoj dom”: Američka ambasada u Prištini čestitala Iviću što je izabrao da igra za drugu reprezentaciju (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2020, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kosovo je tvoj dom”: Američka ambasada u Prištini čestitala Iviću što je izabrao da igra za drugu reprezentaciju (FOTO)

Politici nema mesta u sportu. Ovo je momenat da slavimo različitosti i talenat mladog kosovskog sportiste - naveli su iz ambasade Mladi srpski fudbaler iz Kišnice kod Gračanice Ilija Ivić je doneo odluku da igra za reprezentaciju tzv. Kosova. Dosta polemike je izazvala njegova odluka, a sada je dobio čestitku.Američka ambasada u Prištini se oglasila putem društvenih mreža.- Čestitamo Iliji Iviću. On inspiriše sve mlade ljude na Kosovu da naporno rade, razvijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svoj talenat i prate svoje snove. Politici nema mesta u sportu. Ovo je momenat da slavimo različitosti i talenat mladog kosovskog sportiste. Kosovo je tvoj dom - navode iz ambasade.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.