Kosovo i Metohija: Zaplenjeno 400 kg kokaina vrednih 20 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021, 22:51

Kosovo i Metohija: Zaplenjeno 400 kg kokaina vrednih 20 miliona evra

Glavni tužilac na KiM Aleksander Ljumezi izjavio je da je u okviru tajne istrage cilju suzbijanja organizovanog kriminala danas zaplenjeno 400 kilograma kokaina vrednosti 20 miliona evra i uhapšeno sedam osoba sa Kosova i Metohjije.

Dodao je da je kokain, zaplenjen u Lipljanu, bio sakriven u hladnjači za meso, kao i da je u akciji oduzet novac, nekoliko automobila i drugih vozila, prenose prištinski mediji.

Generalni direktor policije Sabedin Mehmeti objasnio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je policija 3. maja 2021. dobila dojavu da će pošiljka stići iz luke Drač.

Prema njegovim rečima, pošiljka je na KiM stigla 15. maja, a policija je nastavila praćenje.

Naveo je da je do hapšenja došlo danas u 11 sati prilikom preuzimanja robe, kao i da policija i dalje traga za preostalim osumnjičenima.

Akciju je sprovelo kosovsko tužilaštvo u saradnji sa kosovskom policijom i kolegama iz Albanije i Italije, a tokom istrage korišćene su mere tajnog nadgledanja i kretanja osumnjičenih iz Italije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajna akcija kosovske policije: 400 kg kokaina vrednog 20 miliona evra

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 07:23

Priština -- Glavni tužilac na KiM Aleksander Ljumezi izjavio je da je u okviru tajne istrage cilju suzbijanja organizovanog kriminala juče zaplenjeno 400 kilograma kokaina...Vrednost te količine zapenjene droge je 20 miliona evra. Uhapšeno sedam osoba sa Kosova i Metohije...Ljumezi je dodao da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.