Kosovo: Uhapšeno sedam osoba zbog trgovine ljudima

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Uhapšeno sedam osoba zbog trgovine ljudima

Policija Kosova je danas je u Peći uhapsila sedam osoba osumnjičenih za krivično delo trgovine ljudima.

"Po nalogu tužilaštva izvršena je kontrola jednog kafića u Peći jer se sumnjalo da se tu vrši nezakonita aktivnost trgovine ljudima i tada je identifikovana jedna žrtva trgovine", navodi se u saopštenju policije.Među uhapšenima su jedan žitelj Kosova, jedan državljanin Albanije i pet državljanki Albanije, kojima je određeno policijsko zadržavanja od 48 sati.

Policija je zaplenila 1.195 evra, sedam mobilnih telefona i svesku s podacima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

HAPŠENJE NA KOSOVU Sedam osoba privedeno zbog trgovine ljudima

Izvor: Blic, 10.Jun.2016

Policija Kosova je danas je u Peći uhapsila sedam osoba osumnjičenih za krivično delo trgovine ljudima..."Po nalogu tužilaštva izvršena je kontrola jednog kafića u Peći jer se sumnjalo da se tu vrši nezakonita aktivnost trgovine ljudima i tada je identifikovana jedna žrtva trgovine", navodi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.