Kosovo: Pobeda „Srpske“ u opštinama gde je imala kandidate

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2013, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Pobeda „Srpske“ u opštinama gde je imala kandidate

Građanska inicijativa „Srpska“ proglasila je večeras pobedu u svim opštinama na Kosovu i Metohiji u kojima je imala kandidate.
Nosilac liste Građanska inicijativa „Srpska“ Vladeta Kostić izjavio je na konferenciji za novinare u Gračanici da je ta lista pobedila u svim opštinama gde je imala svoje kandidate.
„Tamo gde smo imali kandidate za gradonačelnike, naši kandidati su u vođstvu. Ostalo je da sačekamo kraj prebrojavanja glasova da vidimo koji naši kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << su pobedili u prvom krugu“, rekao je Kostić.
Prema njegovim rečima, razlika između kandidata „Srpske“ i drugih u svim opštinama je velika.
Kandidat za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović rekao je da su rezultati izbora pokazali da je ideja Srbije i ideja „Srpske“ pobedila.
On je kazao da će tokom večeri imati potpune rezultate i da će se tada znati da li će u Gračanici gradonačelnik biti izabran u prvom krugu, za šta, kako je naveo, postoje velike šanse.
Poslanik u republičkoj skupštini Zvonimir Dević rekao je da treba pristupiti formiranju Zajednice srpskih opština.
Obraćanje čelnika „Srpske“ propraćeno je skandiranjem „Srbija, Srbija“ i „Srpska, Srpska“, a po završetku konferencije za novinare počelo je slavlje na ulicama Gračanice, uz prepoznatljiv kolorit srpskih zastava i pevanja rodoljubivih pesama uz skandiranje čelniciima „Srpske“.
(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladeta Kostić: Pobeda "Srpske" u opštinama gde je imala kandidate

Izvor: Blic, 03.Nov.2013

Građanska inicijativa "Srpska" proglasila je večeras pobedu u svim opštinama na Kosovu i Metohiji u kojima je imala kandidate. ..- Tamo gde smo imali kandidate za gradonačelnike, naši kandidati su u vođstvu. Ostalo je da sačekamo kraj prebrojavanja glasova da vidimo koji naši kandidati su pobedili...

Nastavak na Blic...

Kostić: Pobeda »Srpske« u opštinama gde je imala kandidate

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2013, 00:25

GRAČANICA - Građanska inicijativa "Srpska" proglasila je večeras pobjedu u svim opštinama na Kosovu i Metohiji u kojima je imala kandidate.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.