Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Sep.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Jahjaga osudila incident u skupštini

Predsjednica Kosova Atifete Jahjaga osudila je danas napad na premijera Isu Mustafa u skupštini i ocijenila da je takvo ponašanje neprihvatljivo i u suprotnosti s demokratskim duhom.

"Ovakvi ružni postupci ometaju istinsku javnu raspravu i srozavaju  povjerenje građana u državne institucije", navodi se u saopćenju iz Jahjaginog kabineta.

Jahjaga je pozvala sve poslanike i političke subjekte da poštuju državne institucije,  da osude nasilje i da političke nesuglasice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << riješavaju preko institucionalnih puteva uz puno poštovanje demokratskih principa.

Poslanici opozicije ranije danas gađali su premijera Isu Mustafu jajima tokom sjednice Skupštine na kojoj je Mustafa trebalo da podnese izvještaj o dogovoru postignutom sa Beogradom u Briselu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Jahjaga osudilas napad na Mustafu

Izvor: Akter, 22.Sep.2015

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga osudila je danas napad na predsednika premijera Isu Mustafa u skupštini i ocenila da je takvo ponašanje neprihvatljivo i u suprotnosti s demokratskim duhom.."Ovakvi ružni postupci ometaju istinsku javnu raspravu i blede poverenje građana u državne institucije",...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.