Kosovarenje

Izvor: Danas, 17.Jun.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovarenje

Utakmica seniorskih reprezentacija Crne Gore i Kosova je bila i prošla, ali njen eho još odjekuje Podgoricom i Beogradom, naravno, ne zbog remija na stadionu Budućnosti već zbog pretnji iz Srbije, jer su na dan meča ostavile "sokolove" bez selektora LJubiše Tumbakovića i igračkog tandema Filip Stojković - Marko Ivanić. Članak Kosovarenje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Crnogorska pravoslavna crkva: Čiji je manastir Ostrog

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

FoNetCrnogorci i pravoslavci – čije crkve? Dve zemlje, jedna priznata i jedna kanonski nepriznata crkva – svi imaju mišljenje o tome čiji bi manastir Ostrog trebalo da bude. Vlade Srbije i Crne Gore, ali i srpska i crnogorska pravoslavna crkva ovih dana izazvali su toliku kakofoniju u javnosti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.