Kosnet: Zadovoljan sam dostignućima Prištine

Izvor: B92, 04.Dec.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosnet: Zadovoljan sam dostignućima Prištine

Priština -- Novi ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet izjavio je tokom susreta sa predsednikom tzv. Kosova Hašimom Tačije, da je zadovojan dostignućima Prištine,piše Zeri.

Američki diplomata je izjavio da će SAD i u budućnosti nastaviti saradnju.

"Zadovoljan sam dostignućima koje je Kosovo postiglo u pogledu mira i napretka, kao i odnosa sa svojim susedima. Radujem se radu sa vama, ministarstvima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ljudima Kosova i vladom. Mi smo tu da vas podržimo jer mislim da su odnosi između Kosova i SAD odnosi koji se ne mogu porediti sa drugim državama ", rekao je ambasador i izrazio uverenje da će odnosi Prištine i SAD biti nastavljene i u buduće u svim oblastima, preneo je Zeri.

Tači, kome je, kako se navodi, Kosnet predao akreditivna pisma, rekao je da će Kosovo uvek biti zahvalno za kontinuiranu pomoć Sjedinjenih Američkih Država.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.