Košev: U Kačaniku spaljuju srpske proizvode

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košev: U Kačaniku spaljuju srpske proizvode

Neki stanovnici optšine Kačanik na Kosovu spaljivali su protekle noći srpske proizvode i snimali tu akciju, preneo je portal Košev.

Portal je naveo da je ta akcija usledila nakon apela za bojkot srpskih proizvoda.

"Nakon apela da bojkotujemo srpske proizvode, neki Kačaničani su odlučili da spale sve srpske proizvode. Akcija je započela i u toku je", rečeno je između ostalog uz objavljivanje videa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kossev: U Kačaniku spaljuju srpske proizvode

Izvor: Beta, 22.Nov.2018

Neki stanovnici opštine Kačanik na Kosovu spaljivali su protekle noći srpske proizvode i snimali tu akciju, preneo je portal Kossev.Portal je naveo da je ta akcija usledila nakon apela za bojkot srpskih proizvoda."Nakon apela da bojkotujemo srpske proizvode, neki Kačaničani su odlučili da spale...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.