Konstruktivan sastanak sa liderima stranaka

Izvor: Akter, 08.Feb.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstruktivan sastanak sa liderima stranaka

Kosovska predsednica Atifete Jahjaga ocenila je da je današnji sastanak sa liderima parlamentarnih partija bio konstruktivan, budući da su politički rukovodioci predstavili svoje stavove za prevazilaženje političke blokade i izrazili spremnost da potraže zajedničko rešenje

Jahjaga se zahvalila liderima stranaka što su odgovorili na njen poziv da se uspostavi dijalog pozicija - opozicija, kao način da se obnovi osnova demokratskog konsenzusa na Kosovu, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << objavljenom na sajtu kosovske predsednice.

Sastanku su prisustvovali predsednici Demokratske partije Kosova Hašim Tači, Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa, Alijanse za budućnost Ramuš Haradinaj, Liste srpska Slavko Simić i predstavnik 6+ Mahir Jagdžilar.

Sastanku su prisustvovali i ambasador SAD Greg Delavi i posebni izaslanik Evropske unije Samuel Žbogar.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.