Izvor: Blic, 01.Sep.2023, 21:46

Kongresmenka Klaudija Teni pisala Kurtiju: "Brze akcije za deeskalaciju na severu i uspostavljanje ZSO"

Kopredsedavajuća Srpskog kokusa, kongresmenka Klaudija Teni poslala je pismo kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju u kojem ga je pozvala da preduzme brze akcije kako bi se došlo do deekslacije tenzija na severu Kosova i napretka u primeni Briselskog sporazuma iz 2013. godine, koji podrazumeva osnivanje Zajednice srpskih opština.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kongresmenka Teni pozvala Kurtija da primeni Brielski sporazum i formira ZSO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2023

Kopredsedavajuća srpskog kokusa u američkom Kongresu Klaudija Teni objavila je otvoreno pismo premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju u kojem je navela da je zabrinuta zbog eskalacije tenzija na severu KiM i izostanka napretka u primeni Briselskog sporazuma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.