Izvor: BalkanRock.com, 07.Apr.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletirana lista izvođača Naissus Street festa #3

Totalni Klošari

Objavljena su imena svih izvođača koji će nastupiti na dvodnevnom Naissus Street festivalu 8. i 9. aprila u niškom klubu Black Stage.

Pored već najavljenih bendova iz Bugarske, Toy Letters i No Project Band, na trećem po redu Naisssus Street festivalu nastupiće i: Hosenfefer i Psycho-Sonic Boris iz Kosovske Mitrovice, Čvrge iz Požarevca i niški bendovi Totalni Klošari, Polarni Fazani i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Kontras.

Karte po ceni od 250 dinara prodavaće se na ulazu u klub Black Stage tokom obe večeri festivala. U toku je i nagradna igra putem zvanične stranice festivala na društvenoj mreži Fejsbuk a srećni dobitnici biće izvučeni 7. aprila.

Program obe večeri počinje od 22 časa.


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.