Komentar: Nema opasnosti od prodaje Džavelina kosovskim separatistima...

Izvor: KMnovine.com, 12.Jan.2024, 01:09

Komentar: Nema opasnosti od prodaje Džavelina kosovskim separatistima...

Komentar: Nema opasnosti od prodaje Džavelina kosovskim separatistima...

Vest o tome da su SAD odlučile da prihvate zahtev kosovskih separatista o kupovini protivtenkovskih raketa "Džavelin", uznemirila je javnost u Srbiji. Nema razloga.


Piše: Ivan Maksimović



Prosto, nema nikakve opasnosti od tog oružja jer srpski tenkovi pod Vučićem neće prići bliže od 50 kilometara od administrativne >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << linije sa KiM, tako da je "sve u redu".

I te 1999. Šiptari su imali uz sebe najjaču vojnu silu koju je svet ikada video u dotadašnjoj istoriji i, dobro se sećamo, nisu uspeli da odnesu vojnu pobedu. Svoju dominaciju ostvarili su političkim putem, nateravši Miloševića na tobožnji sporazum koji je samo prikrivao izdaju. Usledio je naredni korak Zapada koji u Beogradu pronalazi podobne, formira "Otpor", finansira ga a ovi zatim svrgavaju Miloševića i šalju ga u Hag kako bi uklonili i ostale administrativne prepreke, a na kraju i opravdali svoju agresiju i propagandu pristrasnim sudskim procesom. Dakle, i to su postigli izdajom.

Nakon "revolucije" 5. oktobra NATO/Amerika/EU smenjuju i postavljaju vlast u Srbiji po svom nahođenju i potrebama. Redom su to, u manjoj ili većoj meri, ali uvek izdajničke garniture.

I tako redom sve do 2012. godine kada na vlast dovode SNS, odnosno Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Nikolić biva vremenom politički eliminisan, ostaje Aleksandar Vučić koji se pokazuje vrhovnim izdajnikom sveukupnih nacionalnih interesa a naročito prema Kosovu i Metohiji. Osniva prvu separatističku stranku u istoriji Srba, "Srpsku listu", i daje legitimitet kosovskim Albancima u separatističkim težnjama iza kojih svakako stoje Amerikanci koristeći se albanskim nacionalnim raspoloženjem.


Tamo gde Srbima čizmom za vrat nisu mogli da stanu ni Albanci a ni NATO, sever Kosova i Metohije, za njih to čini Vučić povlačenjem niza poteza protiv srpskog stanovništva, raslabljuje ga i kosovskim separatistima predaje svu vlast i moć apsolutne kontrole na terenu!


Džavelin je samo je samo jedan od svetlucavih, krtih plastičnih ukrasa na jelki na gradskom trgu.


Davno su mi neki Albanci priznali ako samo "jedan tenk uđe na Merdare, ja pakujem svoju porodicu i odosmo odavde"! A sećamo se i video priloga "Slobodne Evrope" o tome šta će biti ako Amerikanci napuste KiM. Svi Albanci se slažu da je to i njihov kraj i da i oni mogu da se sele odavde zajedno sa njima.


Kakav, bre, Džavelin?! Oni im ionako ne trebaju jer tenkovi pod Vučićem se administrativnoj liniji sa KiM neće približiti na manje od 50 kilometara osim ako to, opet isključivo u svrhe političkog marketinga i propagande, ne narede Amerikanci - oni isti koji vrše inspekciju rasporeda i stanja Vojske Srbije u Raški ali i na jugu Srbije gde su takođe izgradili ogromnu bazu. Ionako su jedini gospodari KiM i ostatka Srbije i dok je tako, nema opasnosti od Džavelina, jasno je.


Izdaja je ta koja je opasna ne samo po Kosovo i Metohiju već po sveukupne nacionalne interese Srba a ona se sprovodi iz Beograda, iz Vučićevog kabineta i ništa se ne može meriti sa njenom razornom snagom i posledicama koje je do sada, i koje će u buduće ostavljati.
 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Autor: Ivan Maksimović   l     Kontakt



Odmah po završetku studija počinje da radi kao novinar, što postaje njegovo osnovno zanimanje, pa tako njegove fotografije i tekstovi bivaju objavljivani u svim vodećim srpskim medijima.

Po napadu Šiptara na sever KiM i podizanju barikada, ponovo se samostalno aktivira pokrivajući one teme koje su mediji predstavljali lažno ili ih skrivali. Postaje jedini novinar na Kosovu i Metohiji koji otvoreno kritikuje državnu vlast i njenu veleizdaju počinjenu Briselskim sporazumom.


Rođen je i živi na Kosovu i Metohiji.






Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2024 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.