Komandant Kfora: Intervenisaćemo ako bude potrebno

Izvor: RTS, 17.Dec.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandant Kfora: Intervenisaćemo ako bude potrebno

Komandant Kfora general-major Giljelmo Luiđi Miljijeta kaže da će KFOR nastaviti da obezbeđuje sigurno okruženje na severu i drugim delovima Kosova i da je spreman da interveniše ako to bude potrebno.
General-major Giljelmo Luiđi Miljijeta se sastao u Zvečanu sa gradonačelnikom te opštine Vučinom Jankovićem sa kojim je razgovarao o trenutnoj situaciji na Kosovu sa posebnim fokusom na sever Kosova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Janković je, kako je saopšteno iz Kfora, izrazio zahvalnost komandantu Kfora na nepristrasnom i efikasnom držanjem u očuvanju sigurnog i bezbednog okruženja i slobode kretanja za sve ljude.
Gradonačelnik Zvečana je napomenuo i da je Kfor jedna od institucija na Kosovu kojoj se najviše veruje.
General Miljijeta je uverio gradonačelnika da će "Kfor nastaviti da obezbeđuje sigurno okruženje na severu i drugim delovima Kosova, spreman da interveniše kao treća bezbednosna linija odgovora ukoliko to bude potrebno".
Komandant Kfora se povremeno sastaje sa opštinskim akterima, kao deo sveobuhvatnog pristupa ukupnoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu, napominje se u saopštenju Kfora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.