Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jun.2023, 20:12

Kleverli: Vlada u Prištini da preduzme korake za deeskalaciju na severu KiM

SRBIJA- Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Džejms Kleverli izjavio je danas da je neophodno da vlada privremenih prištinskih institucija preduzme korake za deeskalaciju i smanjenje tenzija na severu Kosova i Metohije. “Ministar spoljnih poslova je istakao potrebu da vlada Kosova preduzme korake deeskalacije kako bi smanjila tenzije, omogući da gradonačelnici četiri severne opštine rade sa […]
Vest Kleverli: Vlada u Prištini da preduzme korake za deeskalaciju na severu KiM objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Kleverli: Neophodno da Vlada u Prištini preduzme korake za deeskalaciju na severu Kosova

Izvor: Blic, 27.Jun.2023, 16:12

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Džejms Kleverli izjavio je danas da je neophodno da vlada privremenih prištinskih institucija preduzme korake za deeskalaciju i smanjenje tenzija na severu Kosova i Metohije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.