Kič devedesetih ne može da parira današnjoj patologiji

Izvor: Danas, 19.Mar.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kič devedesetih ne može da parira današnjoj patologiji

Posle tri godine od gostovanja s predstavom "Hotel Kosovo", Narodno pozorište Priština sinoć se ponovo vratilo na Veliku scenu Narodnog pozorišta u Beogradu prvim beogradskim izvođenjem komada "Lift - Slobodan šou", čija je premijera 6. marta u Gračanici dospela u gotovo sve vodeće svetske medije. Članak Kič devedesetih ne može da parira današnjoj patologiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strna žita u dobroj kondiciji dočekuju prolećnu vegetaciju

Izvor: Danas, 19.Mar.2018

Za razliku od prošle godine najveća srpska fabrika na otvorenom, poljoprivreda, sa dobrim pokazateljima ulazi u proleće. Članak Strna žita u dobroj kondiciji dočekuju prolećnu vegetaciju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.