KiM da prihvati politiku Srbije

Izvor: B92, 20.Avg.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KiM da prihvati politiku Srbije"

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio da očekuje da većina Srba koji žive severno i južno od Ibra prihvate politiku Beograda.

Vučić je poručio i da će država, u kontaktu sa njihovim političkim predstavnicima, iskazivati volju za dogovor, a ne silu i bahatost.

Vučić je novinarima u Vladi Srbije rekao da ne voli da govori o smenama pre nego što se iscrpe sve mogućnosti da se postigne dogovor, ali da je nedopustivo da pojedini politički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << akteri na Kosovu i Metohiji poručuju da su za državu Srbiju a da istovremeno rade protiv njenih interesa.

"Uvek je lako nekog smeniti ali je to poslednje sredstvo, a mnogo je važnije pokušati pre toga da se dogovorite. Život nije oholost, bahatost i sila, život je bezbroj kompromisa koji svaki dan morate da postižete posebno kada je reč o vašem narodu i njegovim interesima", rekao je Vučić.

Vučić je danas najavio i da će među savetnicima ministara biti strani stručnjaci, čak i bivši premijeri razvijenih zemalja.

Prvi potpredsednik Vlade je, takođe, komentarisao i sukob Fudbalskog saveza Srbije sa klubovima, rekavši da ne može i ne želi da se bavi aktuelnim problemima u srpskom fudbalu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: nulta tolerancija za plaćanje poreza

Izvor: Beta Video, 20.Avg.2013

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je poručio direktoru Poreske uprave Ivanu Simiču da će biti nulta tolerancija za plaćanje poreza. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.