KiM: Uhapšeno 18 osoba zbog prostitucije

Izvor: B92, 07.Mar.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KiM: Uhapšeno 18 osoba zbog prostitucije

Kosovska policija, odeljenje za borbu protiv trgovine ljudima, uhapsili su širom Kosova u više odvojenih akcija ukupno 18 osoba zbog prostitucije.

Uhapšeni su lišeni slobode zbog sumnje da su omogućavali prostituciju, drugi za zaizvršilaštvo, neki su lišeni slobode zbog trgovine ljudima a pojedini zbog prostituisanja.

Policija je osumnjičene osobe lišila slobode u Kosovskoj Mitrovici, Prištini, Prizrenu, Peći i Gnjilanu a akcija je sprovedena u tokom prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desetak dana.

U severnom delu Kosovske Mitrovice zbog prostitucije policija je 02. marta uhapsila dve osobe kosovskog Srbina S.V. (46) i kosovsku srpkinju M.J. (33).

Zaplenjeni su određeni materijalni dokazi, poput mobilnih telefona ali i blizu 2000 evra, saopšteno je iz Kosovske policije.

Pojedini osumnjičeni uhapšeni su u nekim od noćnih klubova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.