KiM: Kamenovan autobus sa srpskim srednjoškolcima VIDEO

Izvor: B92, 12.Jan.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KiM: Kamenovan autobus sa srpskim srednjoškolcima VIDEO

Šilovo -- Autobus koji je kućama vraćao učenike iz Medicinske škole i Gimnazije kamenovan je oko 13 časova na putu Šilovo -Koretište na Kosovu i Metohiji.

Kako se navodi, u napadu su učestvovala četvorica neidentifikovanih mladića.

Povređenih nije bilo, javila je TV Puls iz Šilova, a na autobusu je pričinjena manja materijalna šteta.

"Napad se desio na putu Šilovo - Koretište kod sportskog balona kada smo vraćali učenike iz škole. Iznenada su izletela četvorica mladića starosti od oko petnaest godina i gađala autobus kamenicama i grudvama od snega", izjavio je vozač autobusa Zoran Stević.

Policija je obavila uviđaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovo: Kamenovan autobus sa srpskim đacima

Izvor: Mondo, 12.Jan.2017

Četvorica neidentifikovanih mladića kamenovali su danas oko 13 časova školski autobus na putu Šilovo -Koretište na Kosovu i Metohiji, koji je kućama vraćao učenike iz Medicinske škole i Gimnazije...Foto: MONDO..Povređenih nije bilo, javila je TV Puls iz Ssilova, a na autobusu je pričinjena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.