Kfor izveo vežbu “Mračni anđeo” u kampu Sparta u Dečanima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2022, 13:48

Kfor izveo vežbu “Mračni anđeo” u kampu Sparta u Dečanima

DEČANI – Multinacionalni kinetički bataljon Regionalne komande Zapad izveo je vežbu “Mračni anđeo” u kampu Sparta u Dečanima u cilju poboljšanja i proširenja operativne spremnosti, saopštio je Kfor. Kako se navodi, vežba predstavlja složenu aktivnost treninga u kontroli gužve i nereda, sa zbrinjavanjem povređenih osoba i evakuacijom, preneo je Kosovo online. Dodaje se da je […]
Vest Kfor izveo vežbu “Mračni anđeo” u kampu Sparta u Dečanima objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Kfor izveo vežbu „Mračni anđeo“ u kampu „Sparta“ u Dečanima

Izvor: Danas, 26.Sep.2022

Multinacionalni kinetički aspekti Regionalne komande Zapad izveli su vežbu "Mračni anđeo" u kampu Sparta u Dečani u cilju poboljšanja i proširenja operativne spremnosti, saopštio je Kfor.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.