Kfor: Vlasti Srbije bile obaveštene o akciji na Kosovu, nije bilo iznenađenja

Izvor: Danas, 29.Maj.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor: Vlasti Srbije bile obaveštene o akciji na Kosovu, nije bilo iznenađenja

Portparol Kfora pukovnik Vićenco Graso izjavio je da su vlasti Srbije bile obaveštene da će doći do akcije hapšenja na severu Kosova u utorak, 28. maja, i da "nije bilo iznenađenja". Članak Kfor: Vlasti Srbije bile obaveštene o akciji na Kosovu, nije bilo iznenađenja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovo, dan kasnije: Protest, „udar na kriminal“ i gde je bio KFOR

Izvor: Danas, 29.Maj.2019

Getty ImagesTokom akcije u utorak uhapšeno je 28 ljudi, među kojima je 20 Srba Dan posle sirena, hapšenja i sukoba na severu Kosova situacija se normalizovala, ali nije sve gotovo. Iz Prištine i Beograda i dalje stižu brojne reakcije na burna dešavanja, dok se Srbi sa severa Kosova spremaju da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.