Kancelarija za KiM: Grade kuće za dve porodice u selu kod Vitine

Izvor: Večernje novosti, 12.Maj.2020, 14:06

Kancelarija za KiM: Grade kuće za dve porodice u selu kod Vitine

Kancelarija za Kosovo i Metohiju obezbedila je finansijska sredstva za izgradnju kuća za dve socijalno ugrožene porodice u selu Mogila Kancelarija za Kosovo i Metohiju obezbedila je finansijska sredstva za izgradnju kuća za dve socijalno ugrožene porodice u selu Mogila u opštini Vitina. Prema rečima predsednika Privremenog organa opštine Vitina Srđana Nikolića, kuća od 60 kvadrata biće izgrađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Draganu Đokiću i njegovoj majci, a Saši Simiću i njegovoj braći biće izgrađena kuća površine 75 kvadrata. -Ove dve porodice žive u veoma teškim uslovima i izgradnja kuća značiće bolji žvot za njihove članove- ističe predsednik Nikolić pojašnjavajući da je Moglia etnički meštovito selo sa većinskim albanskim stanovništvom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kuće za dve porodice kod Vitine

Izvor: RTS, 12.Maj.2020

U Mogili kod Vitine počela gradnja kuća za dve srpske porodice lošeg materijalnog stanja. . Porodice Saše Simića i Dragana Đokića žive u oronulim i dotrajalim kućama. Hranu im obezbeđuje narodna kuhinja pri Eparhiji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.