Kamenicama na opštinu Kosovska Mitrovica

Izvor: RTS, 05.Jul.2012, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenicama na opštinu Kosovska Mitrovica

Zgradu opštine Kosovska Mitrovica oko ponoći kamenovale nepoznate osobe. Povređenih nije bilo.

Nepoznate osobe oko ponoći su kamenovale zgradu opštine Kosovska Mitrovica, ali povređenih nije bilo.

Na opštinskoj zgradi kamenicama je polomljeno jedno staklo, a u trenutku napada u zgradi su se nalazila dvojica radnika obezbeđenja koji nisu povređeni, prenosi Tanjug.

Inače, zgrada opštine Kosovska Mitrovica, koja se našla na meti napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nalazi se u multietničkom naselju Tri solitera.

Na lice mesta došla je kosovska policija, a nešto iza ponoći i predsednik skupštine opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić.

Pantić je osudio incident i rekao da je indikativno što vojnici Kfora nisu bili u blizini zgrade, gde obično borave, kao ni pripadnici policije.

Istovremeno, kako je rekao, koriste se jake policijske i vojne snage kako bi se obezbedila zgrada administrativne kancelarije kosovske vlade u naselju Bošnjačka mahala u Kosovskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.