Kadri Veselji preti Srbima novim RATOM! Posle izbora neće biti SRPSKIH ZIDOVA i VOZOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2017, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadri Veselji preti Srbima novim RATOM! "Posle izbora neće biti SRPSKIH ZIDOVA i VOZOVA!"

Opasne pretnje sa Kosova se i dalje nastavljaju

Lider Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji ocenio je da će posle prevremenih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji, 11. juna, sa Srbijom biti "gotovo", da neće biti srpskih zidova i vozova kao i da će Kosovska Mitrovica biti jedinstvena.

Veseli: Vetëm Serbia duhet të shqetësohet nga ekipi i lirisë Lideri i PDK-së Kadri Veseli gjatë takimit me qytetar… https://t.co/tMew7qsrcm pic.twitter.com/l8Rc5iMt8t
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— RTK TV (@rtktv) June 7, 2017

Veselji, koji je nosilac liste koalicije DPK, Alijanse za budućnost Kosova i Inicijative za Kosovo, na svom Fejsbuk nalogu napisao je i da posle izbora neće biti srpskih zidova i vozova na Kosovu ako ta koalicija pobedi.

- Mi ćemo osnažiti Mitrovicu, da Mitrovica bude ujedinjena. Neće biti jug i sever - napisao je Veselji.

Në Skenderaj mijëra qytetarë dolën të dëshmojnë suksesin e platformës kombëtare #FillimiRi. Vetëm ne kemi lidershipin që garanton ndryshime. pic.twitter.com/uqwFtAiAws

— Kadri Veseli (@KadriVeseliKS) June 5, 2017

- Sa Srbijom je gotovo 12. juna i nikada se ponovo neće vratiti - tvrdi Veselji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.