KURTIJU OSTAJE SAMO DA IDE KUĆI Ljekaj izneo plan za rušenje vlade lažne države, SAMO JE JEDNA STVAR POTREBNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 16:15

"KURTIJU OSTAJE SAMO DA IDE KUĆI" Ljekaj izneo plan za rušenje vlade lažne države, SAMO JE JEDNA STVAR POTREBNA

Palj Ljekaj rekao je da predlog njegove stranke za rušenje Vlade Kosova do sada nije naišao na podršku.

Kurti postaje sve veći problem i za same Albance na Kosmetu, a Palj Ljekaj planira taj problem da reši.

Poslanik Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Palj Ljekaj rekao je da predlog ove stranke za rušenje Vlade Kosova do sada nije naišao na podršku Demokratse lige Kosova (DLK) i Demokratske partije Kosova (DPK), prenosi Ekonomija onlajn.

- Alijansa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je podnela predlog za opoziv vlade Kosova, ali ga, na žalost, nisu podržala dva politička subjekta DPK i DSK. Pokušali smo da komuniciramo da bismo imali zajednički opozicioni front, još nismo doneli odluku u vezi sa forimiranjem opozicionog fronta - rekao je Ljekaj.

Dodao je da očekuje da će se nastaviti dalje političke akcije koje će ukazivati na greške Vlade tzv Kosova.

- Ako se ovako nastavi, ako ćemo i dalje imati kazne od SAD, onda se ne zna šta preostaje premijeru, osim da ide kući - rekao je on.

Ljekaj je dodao rekao da opozicija za sada nema dovoljno glasova za realizaciju predloga za smenu Vlade, ali je dodao da će koristiti druge forme, ne isključujući proteste za rušenje Vlade.

- Ono što mogu da kažem u realnosti za sada nemamo dovoljan broj poslanika da rušimo vladu, moramo da se usaglasimo, da idemo kao opozicioni front, ako treba protestima da zaustavimo ovu vlast, da ne dozvolimo da se Kosovo izoluje i da bude kažnjeno, a sve na štetu građana - istakao je Ljekaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.