KURTIJEVI SRBI HOĆE DA VRATE VREME ZLA u kome su vladali, otimali od naroda, grabili od stranaca, čerupali Srbiju i glumili patriote

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 21:31

KURTIJEVI SRBI HOĆE DA VRATE VREME ZLA u kome su vladali, otimali od naroda, grabili od stranaca, čerupali Srbiju i glumili patriote

Srpska Lista oglasila se povodom današnjeg obraćanja naciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića i reagovanja Kurtijevih Srba.

Kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas podrobno objasnio i najavio javnosti kako će petokolonaši, ljigavci i poslušnici teledirigovani spolja zbog sveukupne političke situacije krenuti sa neosnovanim napadima i lažima na njega lično i našu Srbiju, sa ciljem slabljenja našeg položaja a u svetlu pritisaka po pitanju Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Metohije, nije prošlo mnogo da se oglase Kurtijevi saborci i bliski saradnici Marko Jakšić i Momčilo Trajković i salvom uvreda i bezočnim lažima napadnu predsednika Vučića, Srpsku listu i državu Srbiju.

Koristeći isti rečnik kao i Aljbin Kurti, koji im izgleda sastavlja saopštenja, bira kadrove i pruža punu podršku u napadima na Srbiju, i ove aveti političke istorije su stale da poslušno pred Kurtijem pljuju po Srbiji.

Naravno, previše je laži s njihove strane izrečeno, a premalo reči opisati kako su lagali, pa na primer u svom saopštenju kriju svog prijatelja Nenada Rašića, Kurtijevog ministra koji je glasao za otimanje zemlje od srpskih domaćina, lažno predstavljajući da je to uradio Goran Rakić. Sliku sa tog glasanja na kojoj se vidi kako Rašić glasa za otimačinu srpske zemlje, dostavljamo u prilogu.

Kriju ove aveti prošlosti iz zone sumraka kako su direktno učestvovali u promeni etničke strukture u Čaglavici a u sklopu preduzeća Ratar, te Momčilo Trajković kao “veliki Srbin” i danas protiv države Srbije zastupa Albance sumnjive prošlosti u nadi da će oteti još neki dinar iz budžeta države Srbije.

Kriju Jakšić i Trajković kako su sa Kurtijevim ministrom Rašićem i savetnicom Radom Trajković bili deo Đilasove grupe “1 od 5 miliona” i zajedno radili na razbijanju srpskog jedinstva i sloge koju smo teškom mukom pod barjakom Srpske liste i države Srbije izgradili. Zašto Jakšić i Trajković ne pozovu svog pajtosa Rašića i drugaricu Radu da podnesu ostavke, a ne da služe Kurtiju koji želi da protera sve srpsko? Ili bar da ubede svog pajtosa Nenada Radosavljevića koji je savetnik lažnom gradonačelniku Hetemiju da napusti uzurpiranu opštinsku zgradu u Leposaviću. Ako se zna da Jakšić i Trajković nisu bili u Beogradu 26. maja, onda je jasno ko je na teren doveo Kurtijeve specijalce i lažne gradonačelnike na sever. Ko je Kurtiju preko savetnice Rade došapnuo da se upadne u opštine, i čiji drug, Nenad Radosavljević zaslužuje mesto savetnika Hetemiju u Leposaviću.

Umesto da daju odgovore na ove konrektne stvari, Jakšić i Trajković bi da se vrati vreme zla u kome su vladali, otimali od naroda, grabili od stranaca, čerupali Srbiju i glumili patriote. Da se vrate dani kada su bili gospodari života i smrti i tuđu decu gurali u sukobe na mostu i mnogim drugim mestima glumeći stratege i kvazi patriote, uvek skrivajući sebe i svoju decu. Ne znaju ni Trajković i Jakšić kako je da se iz prvih redova bori za Srbiju, stavljajući sebe ispred svih, jer su oni prvi bili samo kada se otimalo i jelo, a ne kad se borilo. Ta mesta su bila rezervisana za sirotinju.

Verujemo da će laži koje su izgovorili biti dovoljne da im Kurti da još neko savetničko mesto, ali će sigurno biti dovoljno da ostanu upisani u knjigu srama i jada srpskog roda.

Izvor: Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ekološki ustanak: Vučić produbljuje podele, umesto da izražava državno jedinstvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2024

U danu kada je jedna stranka odlučivala da li će, ili neće, biti ponovljeni izbori u Beogradu, toj odluci je prethodilo obraćanje javnosti njenog "bivšeg predsednika" a sada glavnog člana Aleksandra Vučića, u funkciji predsednika Srbije, iako po Ustavu predsednik treba da izražava državno jedinstvo,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.