Izvor: Pančevac-online.com, 16.Jun.2023, 20:24

KURTIJEVA POLICIJA UHAPSILA JOŠ JEDNOG SRBINA Priveden u Leposaviću zbog navodnog napada na novinare!

Tzv. kosovska policija saopštila je da je uhapsila osumnjičenog za napad na novinare u Leposaviću 29. maja, a kako je objavio ministar unutrašnjih poslova lažne države Dželjalj Svečlja radi se o Srbinu. Policija je u saopštenju navela da je, nakon obezbeđivanja dokaza i identifikacije osumnjičenog Srbina, on danas u popodnevnim časovima uhapšen u Leposaviću, a […] The post KURTIJEVA POLICIJA UHAPSILA JOŠ JEDNOG SRBINA Priveden u Leposaviću zbog navodnog napada na novinare! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teror ne prestaje: Uhapšen još jedan Srbin na Kosmetu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Jun.2023

SRBIJA – Tzv. kosovska policija saopštila je da je uhapsila osumnjičenog za napad na novinare u Leposaviću 29. maja, a kako je objavio ministar unutrašnjih poslova lažne države Dželjalj Svečlja radi se o Srbinu. Policija je u saopštenju navela da je, nakon obezbeđivanja dokaza i identifikacije...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Svećlja objavio pogrešnu fotografiju - Uhapšeni mladić u Leposaviću nije napadač

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2023, 11:13

Mladić N.V. koji je juče uhapšen pod sumnjom da je vinovnik napada na novinarsku ekipu Kallxo-a 29. maja u Leposaviću, je nevin. On ni na koji način nije učestvovao u delima koja mu kosovske vlasti stavljaju na teret i mi posedujemo dokaz za to, kazao je za KoSSev njegov advokat Predrag Miljković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kosovska policija saopštila da je uhapsila napadača na novinare, kritike Beograda

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2023

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjaj Svečlja je saopštio u subotu, 17. juna, da je uhapšen napadač na novinare na severu Kosova. "Danas je uhapšen još jedan zločinac, Dalibor Spasić, koji je brutalno napao novinare. Svi koji su umešani u strašne napade, snosiće odgovornost.Nastavlja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.