KURTIJEVA POLICIJA MALTRETIRALA DANILA VUČIĆA: Zbog majice predaja nije opcija Aljbin sprovodi teror

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 20:39

KURTIJEVA POLICIJA MALTRETIRALA DANILA VUČIĆA: Zbog majice "predaja nije opcija" Aljbin sprovodi teror

Takozvana kosovska policija maltretirala je Danila Vučić, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog majice sa natpisom "Predaja nije opcija". Oni su čak tri puta zaustavljali vozilo u kom je bio sin predsednika.

Prištinski mediji objavili su i snimak gde se hvale kako je policija zaustavljala sina predsednika.

Bez obzira na to što su likovali, sin predsednika pokazao je hrabrost.

- Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to ok, samo nek nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom "Predaja nije opcija", i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli - rekao je predsednik Vučić.

Podsetimo, Danilo je danas bio na Kosovu i Metohiji kako bi veliki srpski praznik Vidovdan proveo u Gračanici sa našim sunarodnicima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.