KURTI STAO UZ OPOZICIJU: Divi se rezoluciji za koju se izborila srpska opozicija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 00:18

KURTI STAO UZ OPOZICIJU: Divi se rezoluciji za koju se izborila srpska opozicija!

Premijer tzv. Kosovskih institucija podržao je opoziciju i rezoluciju EP koja je danas usvojena tokom svog govora u SB UN.

Aljbin Kurti - čovek koji je dobio reči hvale od Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, sada se poziva na antisrpsku Rezoluciju Evropskog Parlamenta na kojoj su insistirali Dragan Đilas, Marinika Tepić, Miroslav Aleksić i ostali đilasovci:

"Evropski Parlament je ogromnom većinom doneo Rezoluciju u kojoj poziva na istragu izbora koji su se desili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u decembru i gde se kaže da se manipulisalo rezultatima, da se koristila agresivna retorika i da su se koristili ruski uticaji!"

KURTI STAO UZ OPOZICIJU: DIVI SE REZOLUCIJI ZA KOJU SE IZBORILA SRPSKA OPOZICIJA!

Aljbin Kurti - čovek koji je dobio reči hvale od Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, sada se poziva na antisrpsku Rezoluciju Evropskog Parlamenta na kojoj su insistirali Dragan Đilas, Marinika Tepić,… pic.twitter.com/jC6u0xyiVR

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 8, 2024
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.