KURTI DA PODNESE OSTAVKU Haradinaj bez dlake na jeziku, obrušio se na premijera lažne države: On i Osmani su unazadili Kosovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 19:54

"KURTI DA PODNESE OSTAVKU" Haradinaj bez dlake na jeziku, obrušio se na premijera lažne države: On i Osmani su unazadili Kosovo

Prema rečima predsednik Alijanse za budućnost Kosova, države ulažu decenije u stvaranje prijateljstava i saveza, dok u slučaju Kosova Kurti pokušava da ih uništi.

Posle američkih sankcija Prištini, predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj je ocenio da Aljbin Kurti i Vjosa Osmani, za manje od tri godine na vlasti, nisu ostvarili ni jedan uspeh, a da ga nisu "okrenuli naglavačke" i da su za tako kratko vreme vratili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo 10 godina unazad.

- Isključivanje Kosova iz NATO vežbe - Branilac Evrope 2023. je alarm za našu nacionalnu bezbednost. Mora da ste veoma kratkovidi da biste bili neprijateljski raspoloženi prema celom demokratskom svetu u ovo delikatno vreme - napisao je Haradinaj na Fejsbuku..

Prema njegovim rečima, države ulažu decenije u stvaranje prijateljstava i saveza, dok u slučaju Kosova Kurti pokušava da ih uništi.

- Bilo je i drugih u našoj istoriji koji su želeli da sruše ove saveze, ali Kosovo je bilo veće od njih i trijumfovalo je. Ono nema alternativu, osim da i ovaj put trijumfuje. Narod Kosova, koji je najprozapadniji narod na kontinentu, znaće da zaštiti svoje prijatelje i svoju orijentaciju. Aljbin Kurti ne može da promeni orijentaciju Kosova i njegovog naroda - naveo je Haradinaj.

On je Kurtija pozvao da podnese ostavku.

- On ima samo jednu šansu, jednom u životu da uradi nešto dobro za Kosovo! Podnesite ostavku danas - poručio je Haradinaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Haradinaj traži da Kuti podnese ostavku zbog isključenja Kosova iz NATO vežbe

Izvor: JUGpress.com, 30.Maj.2023

PRIŠTINA..Bivši premijer Kosova, predsednik Alijanse za budućnost Kosova (AAK) zatražio ej večeras od Albina Kurtija da podnese ostavku na mesto premijera a zbog odluke NATO da isključi Kosovo iz vežbe “Branilac Evrope 2'23. godine...On je na svom fejsbuk profilu Kurtija i Vjosu Osmani optužio...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.