KPS: Ubice Srbina još nepoznate

Izvor: RTS, 14.Nov.2011, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KPS: Ubice Srbina još nepoznate

Kosovskoj policiji još uvek nije poznat osumnjičeni za ubistvo jednog i ranjavanje dvojice Srba u severnom delu Kosovske Mitrovice, izjavio portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti.

Regionalni portparol Kosovske policijske službe (KPS) Besim Hoti izjavio je da kosovskoj policiji još uvek nije poznat osumnjičeni za ubistvo jednog i ranjavanje dvojice Srba u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Hoti je rekao agenciji Tanjug da, tokom vikenda, policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije došla do novih detalja o tom slučaju, u kojem je prošle srede u naselju Brđani u severnom delu Kosovske Mitrovice ubijen jedan a ranjena dvojica Srba.

Sedam osoba je do sada dalo izjave u svojstvu svedoka i isto toliko kuća je pretreseno, ali niko još nije osumnjičen za to ubistvo i pokušaj ubistva.

Posle tog incidenta, u mešovitim sredinama u severnom delu Mitrovice, u kojima pored Srba žive i Albanci, pojačano je prisustvo pripadnika KPS-a.

U incidentu u Brđanima ubijen je Savo Mojsić, a ranjeni su Veljko Đorđević i Radoš Vukićević. Pre toga događaja, iste večeri, u tuči je povređen Dejan Vukomanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.