KP potvrdila: Nađen eksploziv kod Gazimestana

Izvor: Večernje novosti, 13.Dec.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KP potvrdila: Nađen eksploziv kod Gazimestana

Kosovska policija potvrdila je za Ekspres onlajn da je u selu Mazgit, u blizini Gazimestana, na relaciji Priština - Mitrovica, pronađeno 15 kilograma eksploziva Kosovska policija potvrdila je za Ekspres onlajn da je u selu Mazgit, u blizini Gazimestana, na relaciji Priština - Mitrovica, pronađeno 15 kilograma eksploziva.Kako prenosi KTV, portparolka policije u regionu Prištine Flora Ahmeti rekla je da su policijske jedinice na licu mesta.Pročitajte još: EKSPLOZIV ZA SUGRAĐANINA: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Hapšenje u Bijelom PoljuOna je navela da su informacije o sumnjivom vozilu dobijene danas oko 14.00 sati i da su nakon toga policijske jedinice došle na lice mesta i trenutno preduzimaju operativne radnje, prenosi Koha.Policija je blokirala taj putni pravac dok se ne završe policijske aktivnosti i pokrenula istragu o okolnostima koje se tiču slučaja, rekla je Ahmeti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kosovsko tužilaštvo: Pronađeno 28 kilograma eksploziva u selu Mazgit

Izvor: RTS, 14.Dec.2018, 16:20

Kosovsko specijalno tužilaštvo navelo je da je u selu Mazgit, na relaciji Priština–Mitrovica, pronađeno 28 kilograma eksploziva u automobilu. . Tužilaštvo dodaje da je utvrđeno da se radi o eksplozivu TNT i ANFA, javlja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.