KOSOVO JE SRBIJA grmelo u Plzenju: Češki navijači napali Albance, osveta za prebijanje u Prištini! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KOSOVO JE SRBIJA" grmelo u Plzenju: Češki navijači napali Albance, osveta za prebijanje u Prištini! (VIDEO)

Vrela uvertira pred meč Češke i tzv. Kosova u Plzenju.

Domaći navijači dočekali su priliku pa su napali Albance koji su se uputili na jako bitno gostovanje za reprezentaciju nepostojeće države

Kako navode tamošnji mediji i pojedini navijački portali, navijači iz Brna i Plzenja su napali Albance koji su sedeli u jednom pabu u gradu, ali je nakon minut stigla policija.

Zanimljivo, češki navijači su odlazak na ovaj meč najavili rečenicom: Idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da igramo protiv nikoga.

Češka trenutno ima bod više od tzv. Kosova i u slučaju pobede obezbediće direktan plasman iz grupe. U poslednjem kolu gostuju Bugarskoj, dok tzv. Kosovo čeka Englesku.

Brno & Plzen🇨🇿 hooligans attacked pub with Albanian before match Czech Republic - Kosovo, after minute intervention cops

A post shared by správce3 (@hooligans.cz) on Nov 14, 2019 at 9:22am PST

Brno & Plzen🇨🇿 hooligans attacked pub with Albanian before match Czech Republic - Kosovo, after minute intervention cops

A post shared by správce3 (@hooligans.cz) on Nov 14, 2019 at 9:22am PST

Grupa čeških navijača napravila je ''toplu dobrodošlicu'' fudbalerima atzv. Kosova ispred hotela u kom su bili smešteni.

Kako portal Telegrafi javlja, pomenuta grupa je popodne došla ispred hotela i pevali su ''Srbija, Srbija'' i ''Kosovo je Srbija'', nekoliko sati pre početka meča između ove dve selekcije (20. 45 minuta).

Sa Česima bilo i Srba, a da je 20 ljudi privedeno nakon što su nastali problemi sa policijom ispred hotela.

Podsetimo, i na ulicama Plzenja viđen je napad domaćih navijača na Albance koji su se nalazili u jednom od pabova.

Inače, Češka ima bod više od tzv. Kosova na dva kola do kraja. U slučaju pobede ići će direktno na EP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.