Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 19:03

KORAK NAPRED ILI NAZAD DVA? Šta donosi novi sastanak Vučića i Kurtija u Briselu 2. maja: TRI TEME su na stolu, ali ključno pitanje je hoće li biti rešena ona od koje zavisi sve ostalo

Da li su na Zapadu konačno spremni da konkretno rade na implementaciji dosadašnjih sporazuma i normalizaciji odnosa Beograda i Prištine videće se dan nakon praznika rada - 2. maja. Tada će se u Briselu održati novi sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija, a na stolu će biti tri teme: formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO), uspostavljanje zajedničkog odbora za monitoring i potpisivanje Deklaracije o nestalima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.