KNEŽEVIĆ NOKAUTIRAO MILANOVIĆA U SVOM STILU: Pravo je vreme da Vučić primi predstavnike Vlade Republike Srpske Krajine

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 22:19

KNEŽEVIĆ "NOKAUTIRAO" MILANOVIĆA U SVOM STILU: Pravo je vreme da Vučić primi predstavnike Vlade Republike Srpske Krajine

Milan Knežević reagovao na provokacje Milanovića.

Nakon što je predsednik Hrvatske, Zoran Milanović, izjavio da povećanje broja hrvatskih vojnika na okupiranoj teritoriji Kosova i Metohije nije nikakva provokacija prema Srbiji, jedan od lidera DF-a, Milan Knežević, predložio je da predsednik Republike Srbije primi u zvaničnu posetu predstavnike Vlade Republike Srpske Krajine u egzilu.

Пошто се Зоран Милановић прави “неинформиран”, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << мислим да је право вријеме да Александар Вучић прими у званичну посјету представнике Владе Републике Српске Крајине у егзилу.

Oчекујем реакције и часног братства Милановића, дапаче, и њихову ограду од заблудјелог братственика. pic.twitter.com/5EoHzy4kcu

— Milan Knežević (@MilanKnezevic80) May 8, 2021

- Pošto se Zoran Milanović pravi "neinformiran”, mislim da je pravo vreme da Aleksandar Vučić primi u zvaničnu posetu predstavnike Vlade Republike Srpske Krajine u egzilu. Očekujem reakcije i časnog bratstva Milanovića, dapače, i njihovu ogradu od zabludelog bratstvenika - napisao je Knežević na Tviteru.

Podsetimo, hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da povećanje broja hrvatskih vojnika na Kosovu i Metohiji nije "nikakva provokacija" prema Srbiji.

- Već sam potpisao to naređenje, ali sad, da sam znao da im to toliko smeta, možda bismo razgovarali, bez ruganja - rekao je Milanović i dodao da nije mislio da će "ljudima u Beogradu, konkretno Vučiću" smetati povećana prisutnost hrvatskih vojnika na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.