KFOR ZAPOČEO TEROR NAD SRBIMA: Legitimišu i fotografišu ljude po Kosovskoj Mitrovici

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR ZAPOČEO TEROR NAD SRBIMA: Legitimišu i fotografišu ljude po Kosovskoj Mitrovici

Pripadnici KFOR-a od jutros su pojačali svoje prisustvo u severnoj Mitrovici i legitimišu brojne novinarske ekipe koje se nalaze u ovom gradu.

Pored toga, oni fotografišu novinare, snimatelje i fotoreportere i njihove službene legitimacije.

Naša novinarka, koja je takođe legitimisana, pitala ih je zašto to rade i da li je njihov posao da legitimišu novinare i da ih fotografišu ili da osiguraju bezbednost građana na severu Kosova i Metohije.

- Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naš posao, nemojte da se ljutite. Znamo da vi niste teroristi i kriminalci ali želimo da znamo zašto se ovde okupljate i šta radite. Imamo obavezu da o vašoj aktivnosti izvestimo svoje pretpostavljene - rekao je jedan od pripadnika KFOR-a.

Nakon toga, nastavili su da legitimišu novinare Tanjuga, TV Prva, Informera, Kurira, Al džazire i drugih medija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.