KFOR SE VRATIO U BAZU, STANJE MIRNO

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR SE VRATIO U BAZU, STANJE MIRNO

ZUBIN POTOK - Kolona Kfora sa transporterima koja je oko 11 sati stigla na srpsku barikadu Jagnjenica, kod Zipča, vratila se u svoju bazu.

ZUBIN POTOK - Kolona Kfora sa transporterima koja je oko 11 sati stigla na srpsku barikadu Jagnjenica, kod Zupča, vratila se u svoju bazu.

Sa predstavnicima Kfora razgovarao je Slaviša Ristić, predsednik opštine Zubin Potok, i oko 12.15 postignut je dogovor da se konvoj vrati i da do sutra u podne Kfor ne preduzima nikakve akcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << niti uklanjanje barikada. Sa Ristićem je razgovarao general Gled.

Većina Srba se polako razilazi sa barikade.

Osnovni zahtevi Kfora je snabdevanje hrane vojnika u bazama na severu Kosova, a tu odluku mogu da donesu samo predstavnici naroda koji su za sutra najavili sastanak.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.