KAO DA SU POSTALI ČLANOVI UN: Veselje na Kosovu, ali i u Metohiji zbog ispadanja Orlova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 10:47

KAO DA SU POSTALI ČLANOVI UN: Veselje na Kosovu, ali i u Metohiji zbog ispadanja Orlova (VIDEO)

Raduj se tuđoj nesreći, kada ne možeš svojoj sreći, to je izgleda njihov moto.

Dok u centralnoj Srbiji navijači tuguju, u južnoj srpskoj pokrajini većinsko stanovništvo slavi. Na Kosovu, ali naravno i u Metohiji je bilo slavljeničko raspoloženje zbog ispadanja fudbalske selekcije Srbije sa Mundijala.

Sstanovništvo albanske nacionalnosti u južnoj srpskoj pokrajini pobedu tima Murata Jakina doživela kao svoj i burno su je proslavili na ulicama, uz pucnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vatromet i automobilske sirene. Čini se da manje slavlja bilo da takozvano Kosovo uđe u UN. Pogledajte kako je bilo u najvećem gradu u Metohiji u Prizrenu.

Fans celebrating in Prizren, Kosovo Switzerland's victory against Serbia in the World Cup pic.twitter.com/fCck4EtPM3

— Eren Beksaç (@rnbksc) December 2, 2022

Naravno, slično je bilo i u Prištini.

Amazing atmosphere in #Kosovo tonight after 'their' Switzerland won against Serbia pic.twitter.com/IkFBnSo5ts

— Stefan in Kosovo (@StefanInKosovo) December 2, 2022

Izgleda da ima onih koji više slave tuđu nesreću, nego svoju sreću. U redu je biti protiv neke ekipe, ali slaviti njeno ispadanje, e to je već boleština.

Kažu da je bilo u Srbiji onih koji su na mečevima Kanade priželjkivali samo da kiksne Milan Borjan, ali to je možda samo mit ili ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.