Jovanović: Opozicija ostaje najveći protivnik izdaje zemlje, kriminala i korupcije

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Opozicija ostaje najveći protivnik izdaje zemlje, kriminala i korupcije

Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda zatražio je večeras odgovor od zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića u čemu opozicija treba da podrži politiku čoveka koji je za šest godina pregovora sa kosovskim Albancima dao sve, a nije dobio ni nevladinu organizaciju Zajednica srpskih opština.

"Pitam gospodina Vesića – u čemu da podržimo Vučića u vezi sa Kosovom? Da li je Vučić izašao sa platformom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za Kosovo i Metohiju, koju je obećao još u aprilu ove godine?", rekao je Jovanović i dodao da opozicija ostaje najveći protivnik izdaje zemlje, kriminala i korupcije.

Jovanović dodaje da je Vesić našao novog krivca za izostanak bilo kojih rezultata SNS-a u prethodnih šest godina."Opozicija, koju on i njegov nalogodavac Aleksandar Vučić stalno u dirigovanim medijima potcenjuju, vređaju i nazivaju najpogrdnijim imenima, sada im je toliko važna da je odgovorna za krah kosovske i drugih politika", rekao je Jovanović.

Jovanović je naveo da je "gospodin Vesić jedini političar u svetu koji je opravdao ukidanje centralne gradske železničke stanice u centru grada činjenicom da je tamo bilo pacova" i upitao da li će srušiti ;hidroelektranu "Đerdap", ako u njoj najdu pacove.

Vesiću je opozicija kriva i jer neće da podrži njihovu verziju projekta "Beograd na vodi", zbog kojeg je Srbija došla na crnu listu država međunarodne organizacije FATF, osumnjičenih za pranje novca i finansiranje meshunarodnog terorizma.

"Gospodine Vesiću, ne možemo i nećemo da podržimo to što ste centar grada, u površini od 120 hektara, predali gotovo bez ikakve nadoknade privatnom licu iz Abu Dabija", rekao je Jovanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jovanović: Opozicija ostaje najveći protivnik izdaje zemlje, kriminala i korupcije

Izvor: Beta, 22.Jul.2018

BEOGRAD, 22. jula 2018. (Beta) - Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda zatražio je večeras odgovor od zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića u čemu opozicija treba da podrži politiku čoveka koji je za šest godina pregovora...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.