Jovanović: Niko ne treba da me prevaspitava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2012, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Niko ne treba da me prevaspitava

BEOGRAD -

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) poručio je danas da niko ne treba da pokušava da ga prevaspita i da se od LDP-a ne može očekivati pristanak na sadašnju politiku prema Kosovu, koja, kako je ocenio, nije pokazala rezultate.

"To bi značilo da pristajemo da se nastavi politika koja, za četiri godine, ne samo da nije uspela da reši težak i nasleđen problem u odnosima sa Prištinom i kosovskim Albancima, nego je, baš zbog slabosti svoje politike, došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u otvoreni sukob čak i sa kosovskim Srbima na severu", rekao je Jovanović u intervjuu za dnevnik "Politika" od subote.

Jovanović smatra da je stav da nova Vlada može istovremeno ići u Evropu i osporavati ratne zločine "vraćanje na koncept Koštunice i Nikolića" i istovremeno poručuje da je svaki pokušaj da se on prevaspita osuđen na neuspeh.

"Ako Dačić može da bude policajac sa mikrofonom, ne znači da ja mogu da budem evropski političar sa antievropskim vrednostima", poručio je Jovnović.

On je naveo i da postoji "načelna saglasnost LDP-a sa idejom lidera demokrata Borisa Tadića, da pravi novu vladu, ali uz spremnost na drugačiju i odgovorniju politiku u ekonomiji, na regionalnom i spoljnom planu".

"Tek treba da vidimo kolika je ta spremnost. Te odgovore treba da pruži stranka koja je istakla želju da sastavi vladu", kazao je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Niko ne treba da me prevaspitava

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2012, 23:41

Lider Liberalno demokratske partije poručio je danas da niko ne treba da pokušava da ga prevaspita i da se od LDP-a ne može očekivati pristanak na sadašnju politiku prema Kosovu, koja, kako je ocenio, nije pokazala rezultate.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jovanović: Niko ne treba da me prevaspitava

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jun.2012

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) poručio je da niko ne treba da pokušava da ga prevaspita i da se od LDP-a ne može očekivati pristanak na sadašnju politiku prema Kosovu, koja, kako je ocenio, nije pokazala rezultate. "To bi značilo da pristajemo da se nastavi politika koja, za četiri...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Jovanović: Ne treba mi prevaspitavanje

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2012

BEOGRAD- Lider LDP-a Čedomir Jovanović poručio je da niko ne treba da pokušava da ga prevaspita i da se od njegove stranke ne može očekivati pristanak na sadašnju politiku prema Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.