Jovanović (NADA): Kosovo i Metohija su sastavni deo Srbije, držaćemo se pravnih normi

Izvor: Beta Video, 09.Mar.2022, 14:02

Jovanović (NADA): Kosovo i Metohija su sastavni deo Srbije, držaćemo se pravnih normi

BEOGRAD - Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović izjavio je danas da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije i da ne postoji ozbiljna strategija zamrznutog konflikta. Jovanović je rekao da će se držati pravnih normi, Ustava Srbije i Rezolucije 1244. "Nije pravo svemoćno ali daleko od toga da nema značaja. Zato treba biti istrajan u tome i sačekati povoljnije medjunarodno-pravne odnose kada ćemo potpuno povratiti suverenitet nad našom južnom srpskom pokrajinom", kazao je lider Demokratske stranke Srbije (DSS), koja čini koaliciju NADA sa delom Pokreta obnove Kraljevine Srbije okupljenog oko Vojislava Mihailovića i 25 udruženja gradjana. (prilog)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović (NADA): `Mi smo na ruskoj strani`

Izvor: Beta Video, 09.Mar.2022

BEOGRAD - Кandidat koalicije Nacionalno demokratska alternativa (NADA) za predsednika Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas su ``brojne prepreke za ulazak Srbije u EU`` i da je ``pored priznanja secesije Кosova i Metohije, medju njima i uvodjenje sankcija Rusiji``. (prilog)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.