Još jedan Srbin uhapšen u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: KMnovine.com, 20.Jul.2023, 12:59

Još jedan Srbin uhapšen u Kosovskoj Mitrovici

Još jedan Srbin uhapšen u Kosovskoj Mitrovici Prema najnovijim informacijama takozvana "Kosovska policija" uhapsila je još jednog Srbina u Kosovskoj Mitrovici


   
Desno se nalazi zgrada koju ovdašnje stanovništvo zove "Vampiruša".

   




Reč je o bivšem pripadniku MUP-a Srbije, Vladimiru Miliću, koji je odbio da se "integriše" u takozvanu "kosovsku polliciju" kako je to učinjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << sa njegovim kolegama prema veleizdajničkom Briselskom sporazumu.
Milić je priveden kod zgrade koju lokalno stanovništvo zove "Vampiruša" a nalazi se na ulazu u Kosovsku Mitrovicu iz pravca Zvečana. Milića su pripadnici tzv. "kosovske policije" priveli u pratnji četiri džipa.
U međuvremenu je došlo do novih informacija prema kojima je Milić nakon “informativnog razgovora” pušten na slobodu.
Očigledno je da nema reči o deeskalaciji i da se to odvija u dogovoru sve tri strane, albanskih separatista, NATO pakta kao i izdajničkog režima u Beogradu. Očigledno da neprestani teror nad Srbima ima "pozitivne posledice" po one koji taj teror sprovode jer se tako dodatno iseljava srpsko stanovništvo sa severa pokrajine što je taktika koja ima podršku u Beogradu. To je nedavno potvrdio i sam Aleksandar Vučić pozivajući Srbe sa KiM da napuste taj prostor jer tu nisu bezbedni!



 
* * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se u potpunosti oslanja na podršku svojih čitalaca


Pomozite naš rad






 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.