Izvor: Radio 021, 16.Apr.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dvoje osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića

Kancelarija specijalnog kosovskog tužilaštva proširila je listu osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića za još dva imena, piše Gazeta ekspres.

Specijalni kosovski tužilac Sulj Hodža izdao je nalog za hapšenje dve osobe iz Severne Mitrovice za koje se smatra da su povezane sa organizovanim kriminalom. Gazeta ekspres podseća da su da sada četiri osobe hapšene u vezi sa ubistvom Ivanovića od kojih je dvoje u međuvremenu pušteno, a da je izdata poternica za Milanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Radoičićem.

Tužilac Hodža navodi da su prikupljeni dokazi i da su obavljeni razgovori sa više osoba koje su povezane sa ubistvom Ivanovića.

"Istraga se odužila, još dve osobe smo stavili na listu i radi se na njihovom hapšenju", naveo je Hodža.

Ivanović je ubijen 16. januara prošle godine ispred sedišta stranke Građanska inicijativa SDP u Severnoj Mitrovici, čiji je bio lider.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.