Izvor: Blic, 10.Dec.2023, 18:13

Jeremić: Ukoliko prođe plan za nezavisnost Kosova, sledi plan za ukidanje Republike Srpske

Nosilac liste "Narodna stranka - Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" Vuk Jeremić izjavio je danas da će ukoliko prođe francusko-nemački plan za nezavisnost tzv. Kosova uslediti i "francusko-nemački plan 2", koji će kako je rekao, biti plan za reviziju Dejtonskog sporazuma.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić u Čačku: Ako prođe plan za nezavisnost Kosova, sledi plan za ukidanje Srps

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Dec.2023

Nosilac liste "Narodna stranka – Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" Vuk Jeremić izjavio je da će, ako prođe francusko-nemački plan za nezavisnost Kosova i Srbija "to proguta", pre kraja 2024. godine na sto u Beograd doći "francusko-nemački plan dva", s tim što će to biti plan za reviziju Dejtonskog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jeremić: Neće biti novih ultimatuma ako bude odbačen francusko-nemački plan

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Dec.2023

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je da Srbija, u ovoj generaciji, više neće dobijati "nove ultimatume" ako nedvosmisleno odbaci "francusko-nemački" plan za nezavisnost Kosova, saopštila je ta stranka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.