Jedna VUČE KORENE sa KOSOVA! Glumice iz serije Sulejman Veličanstveni NEPREPOZNATLJIVE bez šminke i kostima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 09:59

Jedna VUČE KORENE sa KOSOVA! Glumice iz serije "Sulejman Veličanstveni" NEPREPOZNATLJIVE bez šminke i kostima (FOTO)

Nekoliko informacija koje nista znali o popularnim "sultanijama".

Svi koji su gledali seriju Sulejman Veličanstveni, pored neizostavne Hurem, sećaju se i sultanija Hatidže i Mahidevran. Glumice Nur Fegaholu (43) i Selme Ergeč (45) neguju dugogodišnje prijateljstvo.

Sa njih dve je vrlo često u društvu viđena i Džansu Dere koja je tumačila ulogu Firuze.

A post shared by Selma Ergeç (@selmaergecofficial)

Nur je publika upoznala kao sultaniju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mahidevran, a ova uloga je bila odskočna daska u njenoj karijeri. Nur Fetahoglu rođena je u nemačkom gradu Duisburgu 1980. godine, gde su se njeni roditelji preselili iz Turske. Malo je poznato da njena majka potiče s Kosova i Metohije i da glumica ima albanske korene. Bavi se glumom od 2006. godine, a ima i voditeljsko iskustvo.

Selma je sa druge strane karijeru započela modelingom, što joj je kasnije otvorilo vrata i za televizijsku karijeru.

Ono što je interesantno, vezano za ovu glumicu je da je u jednom intervjuu izjavila da njena porodica po ocu potiče iz loze Mahmuda II, sultana Osmanskog carstva, što znači da ona zaista ima plemićko poreklo.

A post shared by Selma Ergeç (@selmaergecofficial)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.