Jasno kao dan: Đilas će priznati KiM čim dođe na vlast! Nudi se zapadu - 10 godina čekate Vučića, sačekajte nas samo još godinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:31

Jasno kao dan: Đilas će priznati KiM čim dođe na vlast! Nudi se zapadu - 10 godina čekate Vučića, sačekajte nas samo još godinu!

Glas za opoziciju je glas za Đilasa i nezavisno Kosovo, tvrdi u emisiji na N1 televiziji.

Lider opozicije okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas ne krije svoje namere da bi, ukoliko gođe na vlast, priznao nezavisno Kosovo.

To smo već i znali, ali zvanična potvrda stigla je i od njega.

On je u jednoj emisiji na tajkunskoj televiziji N1 pričao o toj temi.

Voditeljka emisije ga je upitala da li je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moguće staviti moratorijum na spoljnu politiku na godinu dana, pošto je on izavio da ukoliko pobede prvo ide tehnika Vlada pa se odlučuje o KiM.

Naravno, Đilas je kao iz topa odgovorio ono što mu je na srcu.

ĐILAS SE NUDI ZAPADU: 10 GODINA ČEKATE VUČIĆA DA PRIZNA KOSOVO, SAČEKAJTE NA NAS JOŠ SAMO GODINU DANA!

Voditeljka: Vi ste izjavili, prvo tehnička Vlada pa onda da se odlučuje o Kosovu. Imajući u vidu procese spolja i da neke procese ne možete vi da kontrolišete, da li je moguće… pic.twitter.com/OWtJ261yIk

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 7, 2023

Istakao je tom prilikom da predsednik Vučić nikada nije bio za priznanje, da ga Zapad čega 10 godina.

- Čekajte, 10 godina čekaju Vučića da uradi nešto što je obećao pre 10 godina, a sada će biti problem godinu dana da mi počistimo naše dvorište u kući, pa da sređujemo kuću? Ma nemojte molim vas - rekao je Đilas.

Dakle, narode, stvar je jasna.

Glas za bilo koga u opoziciji je glas za Dragana Đilasa, a glas za njega znači glas za nezavisno Kosovo i Metohiju, stvar je jasna kao dan.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.