Janjić: Ne bi me čudilo da na kraju Tači ipak uzme celo Kosovo i prevari režim u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 10.Avg.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: Ne bi me čudilo da na kraju Tači ipak uzme celo Kosovo i prevari režim u Beogradu

DEČANI

Ne bi me čudilo da na kraju Tači ipak uzme celo Kosovo i prevari režim u Beogradu ili da se odmah posle Kosova otvore “druge teme”, piše na svom fejsbuk profilu iguman Visokih Dečana arhimandrit Sava (Janjić).

“U mnogo su se opasne igre upustili i ne znaju s kim sve imaju posla. Ali sto narod kaže: “Ko s djavolom tikve sadi o glavu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mu se razbijaju.”

Milošević je svojevremeno ostavio Krajinu i narod svom prijatelju Tudjmanu pod nož jer mu je obećano da mu neće dirati Kosovo. Nastavak priče je poznat. “Ne pada iver daleko od klade”. Uvek postoje dva nivoa strategije, ali neki to uvek ne vide. Neka im je Bog na pomoći, stvarno ne znaju šta rade”., piše Janjić.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.