Izvor: S media, 06.Feb.2013, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jajhaga: Ovo je bio susret sa predsednikom susedne države

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga ocenila je večeras da je sastanak sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem bio prvi sastanak kao predsednika nezavisne i suverene države.

"Atmosfera tokom sastanka, koji je trajao nešto više od dvadeset minuta, je bila konstruktivna. Pružili smo opštu podršku procesu normalizacije odnosa izmedju dve zemlje, koja daje značajan doprinos miru i stabilnosti... Ja sam se susrela sa liderima svih zemalja regiona. Posle ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sastanka, ostaje samo sastanak sa predsednikom BiH. Ovo je bio susret sa predsednikom susedne države i deo mojih

diplomatskih aktivnosti", kazala je Jahjaga za dnevnik Radio - televizije Kosova.

Jahjaga je rekla da je pružena snažna podrška dijalogu koji vode premijeri Kosova i Srbije, koji za cilj ima normalizaciju odnosa i rešenje problema sa kojima se susreću gradjani.

Kosovska predsednica je ocenila da razgovori doprinose dobrosusedskim odnosima.

(Beta)

FOTO: Beta
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.