JERMENI, BRAĆO: Prvo okrenuli naopako zastavu tzv. Kosova, a onda OTIŠLI KORAK DALJE! Svaka čast

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 19:33

JERMENI, BRAĆO: Prvo okrenuli naopako zastavu tzv. Kosova, a onda OTIŠLI KORAK DALJE! Svaka čast

Potezi za poštovanje.
Fudbalska selekcija tzv. Kosova igrala je prijateljski meč sa Jermenijom u petak i na tom meču su golom Milota Rašice pobedili sa 1:0. Ipak, posle meča se u tamošnjoj javnosti najviše pričalo o dresovima Jermenije.
Tokom intonitranja himni je u krupnom planu moglo da se vidi da je na dresovima Jermena bila okrenuta naopako zastava "Kosova". Meč je tako počeo i tako se završilo prvo poluvreme, a selekciju takozvane države je još više razbesneo potez sa početka drugog poluvremena.
Otišle su ekipe na odmor, a onda su Jermeni rešili da prekriju zastavu "Kosova" sa nalepnicom crvene boje, pa je tako na njihovim grudima mogla da se vidi samo zastava Jermenije....
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.